Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Voittajat

Pyrrhoksen voitto?

 

Pyrrhos oli kreikkalainen Epeiroksen kuningas noin 300- ja 200-lukujen taitteessa eKr. Kuuluisaksi Pyrrhos tuli sotiessaan roomalaisia vastaan ja voittaessaan heidät Heraclean taistelussa v. 279 eKr, mutta hänen joukkonsa kärsivät samalla erittäin suuret tappiot. Pyrrhos itse totesi: "Vielä yksi tällainen voitto, niin olen hukassa." Tästä lentävästä lauseesta on vakiintunut fraasi menestykselle, josta on maksettava kallis hinta ja joka jättää voittajan heikompaan tilaan kuin ennen menestystä.

Tekeekö Rinne Sipilät?

Rinteen valinta SDP:n johtoon on selvä merkki siitä, että puolueessa on kytenyt hiillos, joka nyt hitaasti saattaa leimahtaa liekkeihin. Kuuden vuoden jaksolla, Urpilainen on sanallisesti ollut demari, mutta käytännössä kokoomuslainen.

Minun on ollut aina äärettömän vaikea päästä selville, mistä Urpilaisen puheissa on kysymys. Hänellä on puhe, mutta ei kontaktia. Äärimmilleen viety ymmärrys, häivytetty vasemmistolaisuus ja kansanvastaiset teot, ovat hänen heikkoutensa.

Kolme Perusmeppiä Helsingistä?!

Hesari vouhkasi huhtikuun 2. vuonna 2011 ennen eduskuntavaaleja Perussuomalaisten saavan Helsingissä läpi 2 kansanedustajaa! Väitin numeromatematiikan  ja ankaran katutason vaalityöni tuntemuksella toisin: muille täysi tappio myös Hesassa ja todellinen voittaja PerusS: kolme läpi! Taidatte tuntea nimet Halla-aho, Packalen ja Väätäinen.

Hesari oli tapansa mukaan otsikoissaan ohjaileva ja väärässä. PerusS oikeassa; kyllä kenttäposti pelaa ja vaaleissa lasketaan vain äänet, ei Hesarin ennusteita!

EU - vaalissa PerusS:lle lisäpaikat RKP:lta ja KD:lta!

Vanha kolumni jäi julkaisematta aikoinaan, joten teen sen nyt pienenä ennakkona kohta tulevien toukokuun EU -vaalien kirpeäksi mausteeksi väitteellä:

PERUSSUOMALAISILLE 3 MEPPIÄ HELSINGISTÄ TOUKOKUUN VAALEISSA!   

Alla ensin vanha kirjpoitukseni vuodelta 2011:                                                   

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä