Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuoli-identiteetti

Kansalainen: Valmistaudu siihen, että Martti-Miriam tulee ja sanoo moi!

Uudistettu nimilaki on nyt voimassa. Lain tarkoitus oli sovittaa yhteen kansainvälisiä käytäntöjä ja toisaalta vähentää turhaa byrokratiaa. Käytännössä viimeksi mainitussa onnistuttiin vain osin, varsinkin etunimen osalta laista tuli kovin kummallinen. Etunimien sukupuolitus säilytettiin, vaikka esimerkiksi Ruotsissa siitä on luovuttu jo vuonna 2012. Sukupuolituksen tueksi lakiin liitettiin sääntö, jonka mukaan nimi on sukupuolineutraali, jos se on vähintään viidellä ”toisen sukupuolen” edustajalla - tämä sääntö oli ennen viranomaisohjeessa.

Ikä on vain numero esim. virallisissa asiapapereissa

Ylen aina luotettava ja kansalaisten syvästi kunnioittama uutistoimitus tiedotti menneellä viikolla Alankomaissa meneillään olevasta oikeusprosessista,  jossa  asianomistajaksi nimetty hollantilaiseläkeläinen vaatii oikeusteitse ikänsä alentamista 20 vuodella. 

69-vuotias Emile Ratelband perustelee vaatimustaan näennäisen ajanmukaisesti :

     "– Elämme aikaa, jossa voi muuttaa nimensä ja sukupuolensa. Miksi en voi päättää omasta iästäni?"

 

 

Sukupuoli-identiteetin kyseenalaistaminen tasa-arvolain tarkoittamaa syrjintää

Suomen peruskouluihin on vyörytetty massapostituksena sukupuoli-ideologiaa, joka selkeästi rikkoo tasa-arvolain sisältämää syrjintäkieltoa. Ydinsanomana on: henkilön kokemus sukupuolesta ei ole totta, kun se (kokemus sukupuolesta) on sukupuolivähemmistöön kuuluvan kokemus, sillä ”sehän on vain tunne, millä suinkaan ei ole mitään tekemistä todellisen sukupuolen kanssa”.

Arvoisat kansanedustajat Pekkarinen ja Anttila

Otetaanpa nyt ihan rauhallisesti, sukupuolen moninaisuuttakin kunnioittaen.

Kuten lähestulkoon kaikki suomalaiset tietävät, on eduskunnan keskeisin tehtävä säätää lakeja. Olisi hyvin suotavaa, että varsinkin pidempiaikaiset kansanedustajat muistaisivat sen, mitä itse ovat säätäneet. Tämä olisi erinomaisen suotavaa varsinkin yhteiskunnallisesti suuren merkityksen omaavien lakien kohdalla.

Eräs eduskunnan säätämä laki on laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta, mistä käytetään arkikielen nimitystä tasa-arvolaki.

Suuri ilo tuottaa poliittinen pettymys Aito avioliitto -väelle

Opetushallituksen ja koulujen on viranomaistehtäviä hoitaessaan noudatettava kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka niitä koskee ja velvoittaa. Tasa-arvolaki muodostaa tällaisen lainsäädännön alan.

Alaikäisiä tulisi suojella myös vihalta

Kun luin otsikoista, että 16-vuotias Tuure Borelius valittiin "Vuoden homoksi" Gay Gaalassa, oli ensimmäinen ajatukseni: "Tästä ei hyvä seuraa".

Ja mitä seurasi, oli juuri sitä mitä olin ajatellut. Hirveä haloo tietenkin.

Kuka voi väittää, ettei olisi arvannut. Ja jos joku väittää, ettei mitenkään olisi nähnyt ennalta kuinka vaikkapa Perussuomalaisten kansanedustaja tai tietyt törkylehdet saattaisivat reagoida, tällaisen ihmisen on todellakin täytynyt elää jossain kuplassa, ellei suorastaan pahvilaatikossa.

Gender-vallankumousta lietsotaan nyt avoimesti kouluihimme

Kirjoitin 1970-luvun Pirkkalan marxilaista opetuskokeilua ja siihen liittynyttä aivopesua käsitelleessä blogissani 15.5.2016 siitä, miten kulttuurimarxilaisen vasemmistoradikaali HLBTIQ-gendervallankumous on jo pidemmän aikaa edennyt vaivihkaa myös Suomen koululaitoksen sisällä.

Kansanedustaja: Miten ministeri perustelee sukupuolia olevan enemmän kuin kaksi?

Kansanedustaja Mika Raatikainen (ps) on tehnyt 21.4.2016 kirjallisen kysymyksen KK 236/2016 vp ”Opetushallituksen oppaan väitteestä useammasta kuin kahdesta sukupuolesta”, jossa hän esittää asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavat kysymykset: 1) Miten ministeri perustelee sen, että Opetushallituksen oppaassa väitetään ihmisen sukupuolia olevan enemmän kuin kaksi, mitä Opetushallitus tarkoittaa oppaassa käytetyllä käsitteellä "sukupuolen moninaisuus"; ja 2) aikooko ministeri ryhtyä toimenpiteisiin, jotta oppaan epäkohdat korjataan?

Opetushallitus ei tiedä montako sukupuolta ihmisellä on

Opetushallituksessa ainakin Jorma Kauppinen ja Liisa Jääskeläinen näyttävät unohtaneen, mitä tarkoittaa suomen kielen sana sukupuoli. Opetushallituksen joulukuussa 2015 julkaisemassa oppaassa ”Tasa-arvotyö on taitolaji - Opas sukupuolten tasa-arvon edistämiseen perusopetuksessa” todetaan asiaa mitenkään perustelematta, että ”…sukupuolia on enemmän kuin kaksi”. Jos sukupuolia olisi enemmän kuin kaksi, niin niitä olisi vähintään kolme. Jos ihmisellä olisi sukupuolia enemmän kuin kaksi, niin kuinka monta niitä olisi?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä