Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Sabotointi

Enemmän asiakysymyksiä, vähemmän mölinää

Keskustelua ja vuorovaikutusta keinoinamme hyödyntävän poliittisen toiminnan vahingoksi taustalla muhii epäasiallista käytöstä sekä mölinää. Kaikki tämä on perussuomalaiset rp:n kannatuksen, tulevaisuudennäkymien ja kokonaiskuvan kannalta haitallista. Puolueemme edellisiin eduskuntavaaleihin nähden roimasti laskeneeseen kannatukseen kenelläkään ei ole yhtä ainoaa ja kaiken kattavaa vastausta.

Kynä on miekkani

Eräs anarkisti kertoi Ylelle sabotaasin olevan yksi anarkistisen toiminnan muodoista. Hän muistutti kuitenkin, että sabotoinnin kohteet tulisi valita huolella. Tämä johtaakin pohtimaan: kenen omaisuutta heistä on hyväksyttävää tuhota? Jos ei pienyritysten, niin saako valtion ja yhteiskunnan, siis veronmaksajien, omaisuutta sabotoida? Onko hyväksyttävää hyökätä poliisien kimppuun? Onko tällainen rikollinen toiminta ylipäätään tarpeellista?

Entäpä, jos anarkistien toimintaa myötäiltäisiin?

Toisten vaikuttaa olevan perinpohjaisen haastavaa ymmärtää sitä vanhaa elämän lainalaisuutta, että mikäli ryhtyy tahallisesti provosoimaan, saa valmistautua kantamaan seuraukset.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä