*

Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Poikkeustila

Maahanmuuttokriitikot kelpaavat kuolemaan

 

Suomen maanpuolustus nojaa reserviläisarmeijaan ja tällainen maanpuolustusratkaisu on nähty toimivaksi kun otetaan huomioon Suomen maanpuolustukselliset olosuhteen. Vahva maanpuolustus vaatii vahvan aatteen ja yhteenkuuluvuuden tunteen. Kun valtio ja yhteiskunta koetaan omaksi ja isänmaaksi, sitä tahdotaan myös puolustaa.

Kuusi päivää poikkeusoloissa!

Syyskuussa 1939 Suomessa otettiin käyttöön elintarvikekortit, joita painettiin sotavuosina yhteensä 778 miljoonaa kappaletta. Sääntely ei koskenut kuitenkaan perunaa. Sääntely purettiin portaittain vuoteen 1954 mennessä. Viimeisenä vapautui sokeri (helmikuu 1954) ja kahvi kuukauden sokerin jälkeen. Näin kertoo wikipedia tuolloisista olosuhteista.

Puhtaina kaloreina laskettuna sai jokainen suomalainen 1000 – 1200 kcal/vrk.

 

Miten tämän päivän ihminen pärjäisi sota-ajan eväillä ?

 

Käytössäsi on viikoksi:

 

2,5 kg leipää

Saksa aloittaa rajatarkastukset - junaliikenne Itävallasta katkolla

Saksa on päättänyt erota väliaikaisesti vapaan liikkuvuuden takaavasta Schengenin sopimuksesta ja aloittanut rajatarkastukset Itävallan ja Saksan välisellä rajalla. Rajatarkastuksista ilmoitti tänään maan sisäministeri Thomas de Maiziere Berliniissä pitämässään tiedotustilaisuudessa. Myös junaliikenne Saksan ja Itävallan välillä on pysäytetty. Syynä poikkeustoimiin on viime viikkoina kärjistynyt pakolaiskriisi. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä