Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Periaatteet

Kirjoitus vapauden puolesta

Toisen maailmansodan jälkeinen aika oli sosiaali-insinöörien kulta-aikaa. Nämä järkiperäiseen suunnitteluun uskoneet asiantuntijat suunnittelivat meille hyvinvointivaltion. Sosiaalivakuutus ja kunnalliset hyvinvointipalvelut ovat tekninen ja monimutkainen kokonaisuus ja niiden suunnittelu on vaatinut valtavan määrän eri alojen tuntemusta.

Entinen keskustalainen

Luin, että Abdirahim Husu Hussein on eronnut Keskustasta. Tulin Puhenvuoroon katsomaan oliko hän ilmoittanut bloginsa lukijakunnalle mihin mennään, mutta näin ei vielä ole ja ymmärrän miksi. Varmasti nyt Husseinin ympärillä on melkoista kuhinaa. Sen tullaan näkemään mihin suuntaan Hussein nyt siirtyy.

Onko Stubb periaatteeton, laskelmoiva tuuliviiri?

Suomen tasavallan pääministeri Alexander Stubb totesi vuonna 2005, että "koti, uskonta ja isänmaa eivät ole hänen arvomaailmansa". http://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/sk/files/vanhat/library/attachments/SK_Mies0105_Stubb.pdf

Entä nyt Stubb? Hän vakuutti äskettäin pitämässään linjapuheessa, että koti, uskonto ja isänmaa ovat hänelle hyvin tärkeitä arvoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä