Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansalaisten luottamus

Avoin luottamus yhteiskunta

Rauha maassa ja kaikilla ihmisillä hyvä tahto . Suomessa ja länsimaissa elämme avoimessa luottamus yhteiskunnassa.

Kiristyksen korruptio

Poliittinen korruptio on voimissaan, kun ministerin epäluottamuslauseesta on tehty hallituskysymys. Mikä ihmeellinen asia maailmankaikkeudessa voi olla niin tärkeä, että kiristyksellä halutaan sen asema turvata?

Poliittinen korruptio ei näytä olevan Suomessa laitonta, eli uhkailu ja kiristäminen on sallittua, jos puoluetoveri on epäluottamushaasteen edessä, häntä voidaan laillisesti auttaa uhkaamalla hallituskriisillä.

Instituutioiden valta ja kansakunnan luottamus

Suomessa kansalaiset saivat sanoa luottamuslauseensa kyselyssä mainituille instituutioille – eräs instituutio on virkamiehistö, toinen vaikkapa poliisi ja armeija – myös aiemmin neljänneksi valtiomahdiksi tituleerattu media (aiemmin lehdistö) on instituutio. Kansalaistemme mielipide luottamuksesta mediaan oli ja on jyrkkä – media jää arvostuksessa ja luotettavuudessa pahnan liki pohjimmaiseksi [1.

YLE on veronmaksajien äänitorvi ja luottamuksen vakaa palvelu!

Ei liene yhdentekevää, miksi Ylen toimintaan on ajautunut ulkopuolelta ammuttuja sirpaleita.

Yhdentekevää ei ole myöskään, että sirpaleet ovat rikkoneet luottamusta. Ovat rikkoneet turvallisuuden tunnetta, jonka pitäisi toimia kaikkien veroamaksavien suojamuurina.

Maksamme, kukin varojemme mukaan Yle -veroa.  Veroa, jolla taataan yhdenvertainen uutisointi ja ohjelmatarjonta.

Huolimatta siitä, että pääministeri Sipilä tunsi omassatunnosaan tehneensä kaiken oikein, hän hermostui ja aloitti pommituksen toimittajaan, joka kirjoitti.

Edustajat, kansan

 Poliitikot ja päättäjät!

Ei ole yhdentekevää, miten asioista päätetään teidän tasollanne. Vaikka itse olisittekin selvinneet nuoruuden ja lapsen vuosistanne. Se on pitkälti johtunut siitä, että teidän nuoruudessanne päättämässä vielä oli selkärankaisia ja kansan parasta ajavia ihmisiä.

Työn, tuotannon ja kuluttamisen yhtälöt – kuinka ne istuvat elämän tosiasioihin?

Hallituksemme puoluepuhetorvet istuvat päät punaisina pohtien |* miten Erkki ja Liisa työllistetään, kun samaan aikaan teknologistit näkevät maailman jo robotteina ja digitalisaationa. Ei tarvitse kummoisesti miettiä, niin arvaa, että lopulta kaikki työtehtävämme voidaan robotoida ja digitoida – automaatille.

Hybridillistä informaatiosotaa – mistä sumutetaan ja ketä?

Ukrainan sisällissota 1], sanoisinko veljessota - kääntyy medioiden innoittamina, provosoimina jopa manipuloimina sanojiansa ja näiden päämääriä vastaan – vieläpä Krim [ ~ http://areena.yle.fi/radio/2261556 – [!] ] alleviivasi lä

Leikkaamista ja elvyttämistä – unohtuuko jotain?

(Uutisointi mouruaa vastauksia valituilta poliitikoilta – leikataan, elvytetään. Leikataan 2-9 miljardia 1] ja vain harva haluaa ottaa velkaa lisää, yllättävää. Valtiomme velka on lukuna hallinnassa, jos luottaisimme itseemme!)

Pelastakaa edes suomalaiset!

Turvapaikkakeskustelu, kansalaisten turvattomuus, poliisien vähentyneet resurssit, uudenvuodenöiden systemaattiset häiriköinnit ympäri läntistä Eurooppaa... kaikki nämä kietoutuvat erittäin sekavaan keskusteluun.

Vaikuttaa siltä, että todellisuutta naisten ahdistelujen ja ryöstöjen suhteen suodatetaan tietoisuuteen varsin voimakkaan poliittisen korrektiuden seulan läpi niin Suomessa, Saksassa kuin muuallakin. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä