Stemma Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Asiattomuus

Terroristien palveluksessa!

Heräsimme taas kauheaan uutiseen Berliinin joulumarkkinoilla tapahtuneesta hirmuteosta. 12 ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui. Saksan poliisi antaa muutaman tunnin kuluttua lisää tietoa.

Kuole, suvakki!

Sosiaalinen media on upea kommunikoinnin väline. Sen pimeä puoli jaksaa silti aina yllättää. Kun kaverini kertoo saaneensa inboxiin raiskaustoivomuksia ja tappouhkauksia, herää lähinnä häpeä ja epäusko ihmisiä kohtaan.

Te (me) suomalaisen kulttuurin vaalijat, isänmaalliset ihmiset: missä kohtaa käytöstavat lakkasivat olemasta osa suomalaisuutta? Eikö kulttuuri, jota me yritämme säilyttää ja ylläpitää, ole tunnettu reiluudestaan, rehtiydestään ja asiallisuudestaan?

Enemmän asiakysymyksiä, vähemmän mölinää

Keskustelua ja vuorovaikutusta keinoinamme hyödyntävän poliittisen toiminnan vahingoksi taustalla muhii epäasiallista käytöstä sekä mölinää. Kaikki tämä on perussuomalaiset rp:n kannatuksen, tulevaisuudennäkymien ja kokonaiskuvan kannalta haitallista. Puolueemme edellisiin eduskuntavaaleihin nähden roimasti laskeneeseen kannatukseen kenelläkään ei ole yhtä ainoaa ja kaiken kattavaa vastausta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä