Kuole, suvakki!

Sosiaalinen media on upea kommunikoinnin väline. Sen pimeä puoli jaksaa silti aina yllättää. Kun kaverini kertoo saaneensa inboxiin raiskaustoivomuksia ja tappouhkauksia, herää lähinnä häpeä ja epäusko ihmisiä kohtaan.

Te (me) suomalaisen kulttuurin vaalijat, isänmaalliset ihmiset: missä kohtaa käytöstavat lakkasivat olemasta osa suomalaisuutta? Eikö kulttuuri, jota me yritämme säilyttää ja ylläpitää, ole tunnettu reiluudestaan, rehtiydestään ja asiallisuudestaan?

Yhteiskunnallinen tilanne on minunkin mielestäni kestämätön ja vaatii pikaisia toimenpiteitä. Ei silti tulisi mieleenikään avata viestikenttää ja toivoa suomalaisnaisen raiskatuksi tulemista, aivan kuin asia jotenkin sillä paranisi. Sellaista käytöstä en opettaisi lapsilleni, enkä haluaisi kuulla tämän yhteiskunnan aikuisten suusta.

En nimittäin halua menettää sitä osaa suomalaisuudesta, että eri mieltä oleviakin ihmisiä voidaan kohdella asiallisesti ja järkevästi. Kulttuurimme on minulle siinä määrin rakas, että haluan varjella sitä hävyttömyyksien huutelulta ja muulta päivänvaloa kestämättömältä toiminnalta.

Jätetään ne rienaukset ja uhkailut muille – koska oikea isänmaallisuus ei tarvitse tuekseen rumia viestejä eikä ilkeää huutelua vaan hyviä tekoja, toisten auttamista ja Suomesta välittämistä.

Kutsukaa naiiviksi, muttei minua tällaiseen kotona kasvatettu. Toivottavasti ei ketään muutakaan.

TiinaPalovuori
Perussuomalaiset Helsinki

21-vuotias tuotantotalouden teekkari, joka rakastaa työntää nenänsä kaikenlaiseen politiikkaan. Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtaja ja viestintäsihteeri. Alkujaan rämekuukkeli Pirkanmaalta, nykyisin uusstadilainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu